Sjukling! :)

Ligger nedbäddad sen igår morse och har inte gjort någon nytta alls sen dess!
Åkte igår morse till jobbet för öppning klockan 7.00.. Jag var dock tillbaka hemma i sängen 8.30 pga feber och ont i huvud och kropp.. Jaaa sen dess ligger jag alltså kvar här.. hehe
Jag har ÅNGEST över att ligga hemma pga morgondagens planeringsdag som känns väldigt aktuell att vara med på då jag precis bytt avdelning och kollegor.. Men men sånt är livet! Jag får försöka ta igen all info på onsdag då vi har avdelningsmöte..

Nu tänkte jag återgå till tv tittande och tycka synd om mig själv inställningen ;) jupp jupp..

HA DET GOTT SÅ LÄNGE!! CIIAAOO <3

TERMIN START PÅ FÖRSKOLAN! :)

Idag började terminen på förskolan (min arbetsplats). Vissa ändringar har gjorts i personalgruppen och alla arbetslag har fått nya kollegor.. Själv har jag flyttat från att arbeta med 1-3 åringar till att arbeta med 3-6 åringar :) en ändring som jag länge velat göra då jag trivs bäst med dom äldre barnen.

Just i stunden ligger jag på sängen och vilar inför kvällens träning :) 18.00 håller jag spinning på Sport & Fitness i Väsby. Jag har jobbat som instruktör på detta gym sen sep-okt 2008 så ganska precis 5 år nu.. JAG ÄLSKAR SPINNING (när jag själv håller den).. Det är mitt esse att få skrika och gapa och inspirera folk till att träna, JAG ÄLSKAR DET! Jag hade gärna atbetat med kost, träning och hälsa på heltid men det är lite lurigt med utbildningar och sedan att verkligen kunna försörja sig på det.. Men men vi får se vad som händer i framtiden, kanske tar jag tag i min dröm och gör något av den..

Om ni någon gång känner för att komma på en klass hos mig så hojjta :) nii är så välkomna..

UT OCH RÖR PÅ ER NU!! Yallaaaa.. ;))




RSS 2.0